Ladugård

SCHUUR EN CARPORTS

 

De schuur is in totaal zo´n 120 m2 groot met een eveneens zo´n grote zolderverdieping. Aan de zijkanten van de schuur zijn carports gemaakt.

 

Aan de voorkant van de schuur zit een (te renoveren) garagedeur die uitkomt op de grootste ruimte met betonvloer. Hier past met gemak een auto in, maar wordt momenteel gebruikt als klus- en opslagruimte. Vanuit deze ruimte, maar ook via een deur aan de zijkant heb je toegang tot een gang met een trap naar zolder, diverse kasten en een toegang tot een geïsoleerde ruimte aan de achterkant van de schuur.

 

Aan de achterkant is een zonnedek van 24 m2 gebouwd en aan beide zijkanten is er een carport. De kleinste carport voor één auto heeft aan de achterkant houtopslag. De grote carport van zo´n 100 m2 heeft ruimte voor twee auto´s aan de voorkant en aan de achterkant schuurdeuren naar de tuin en een tuingereedschapsruimte. En dan is er nog genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld een minitractor, zitmaaier, quad en sneeuwploeg.

 

Verder naar de beschrijving van het perceel.

 

Direct naar alle foto´s.

 

LADUGÅRD OCH CARPORTS

 

Ladugården är c:a 120 kvm och har en lika stor vind. På båda sidorfinns en carport.

 

På framsidan av ladugården finns en vikport (som är i behov av renovering) som bjuder tillgång till en stor utrymme med betonggolv som nu används till handverksrum. Ftrån detta rum, men även via en sidodörr finns tillgång till en hall med trappa till vinden, olika skåp samt tillgång till ett isolerad rum på baksidan av ladugården.

 

På baksidan finns en soldäck på c:a 24 kvm och på båda sidor en carport. Den lilla carport har plats för en bil och har en träförrad på baksidan. Stora carporten (c:a 100 kvm) har plats för två bilar samt stora pardörrar på baksidan och ett utrymme för trädgårdsredskap. Samtidigt finns det tillräckligt med utrymme för till exempel en minitraktor, åkgräsklippare, snöplog eller quad.

 

Vidare till beskrivningen av tomten.

 

Direkt till alla bilder.

Email: hus@kila.nl

Copyright @ All Rights Reserved